Open avond


Open Kringavond

Wat leuk dat je langs wil komen bij de Open Kringavond van Ichthus Utrecht! Op dinsdag 8 juni kun je een keertje meekijken / meedoen bij één van onze 23 Bijbelkringen.

Onze kringavonden zien er meestal als volgt uit: we starten rond 18:00 met samen eten. Na het eten doen we eerst een 'hoe gaat het' of 'hoe was je dag' rondje. Daarna is er gebed, evt. samen zingen en Bijbelstudie. Om ongeveer 22:00 is de avond weer afgelopen.

Afgelopen jaar kon kring natuurlijk niet doorgaan zoals we gewend waren. We hebben een hele periode volledig online gekringd. Vaak begon de avond dan om 19:30 of 20:00 (dit bepaalt de kring zelf). Op dit moment komen veel kringen bij elkaar in twee groepjes van drie. De meeste kringen videobellen na het eten met elkaar om de rest van de kringavond wel gezamenlijk te doen.

Voor jou is er sowieso de optie om online aan te sluiten bij een kring. Daarnaast gaan we ervoor om jullie zo veel mogelijk de mogelijkheid te geven om fysiek aan te sluiten bij een kringavond. Je zult begrijpen dat dit alles onder voorbehoud van maatregelen en mogelijkheden is. De aanmelddeadline is 4 juni 12:00. Na de deadline zal je op vrijdag of zaterdag meer te horen krijgen over waar je dinsdag verwacht wordt.

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar assessorintern@ichthusutrecht.nl

Aanmelden Open Kringavond:

Open Avond

Wees welkom op onze open avond donderdag 10 juni! Leuk dat je een keertje wilt komen kijken!

De avond ziet er als volgt uit:

We beginnen met een gezamenlijke maaltijd waar je gewoon lekker kan kletsen met iedereen aan je tafel. Na de maaltijd hebben we activiteit georganiseerd de Activiteitencommissie. Zij organiseren het hele jaar door activiteiten als spelavonden, stadsspelen, feestjes en een talentenshow. Het wordt vast een hele gezellige avond.

De avond vindt plaats in onze locatie Dijckzigt aan de Boorstraat 107 in Utrecht. Je kan je aanmelden voor de maaltijd, de activiteit of allebei! Uiteraard zal de avond verlopen volgens de huidige maatregelen rondom COVID-19.

De aanmelddeadline is dinsdag 8 juni 23.59. Na de deadline krijg je nog een mailtje met een bevestiging en een gezondheidscheck.

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar assessorextern@ichthusutrecht.nl

Aanmelden Open Kringavond: