Bestuur der C.S.V. Ichthus Utrecht

Zoals elke studentenvereniging heeft ook Ichthus Utrecht een bestuur! Onderstaand stellen zij zich aan jou voor.

'
Marlies van Hoffen
Praeses
praeses@ichthusutrecht.nl

Hoi! Ik ben Marlies, 21 jaar, en ik mag dit jaar Ichthus leiden als Praeses. Ik heb afgelopen jaar mijn laatste studiepunten voor Sociologie gehaald, maar als de ware studiebol die ik stiekem ben, ga ik dit jaar rustig nog even door als dat nog past naast mijn bestuurstaken. Want gedurende dit jaar zal ik mij voornamelijk inzetten om Ichthus op de juiste koers te houden door oog te hebben voor de geestelijke, mentale en fysieke gezondheid van Ichthianen die in ons beleid voorop staan. En zo zal ik zowel de vereniging zichtbaar leiden op ALV's als het bestuur achter de schermen ondersteunen en leiden in bv's. In de tijd die ik over heb, geniet ik van alles wat het studentenleven te bieden heeft in studie, vriendschappen en gezelligheid en werk ik nog een dag per week op de Passie. Ik ben altijd in voor een potje volleybal of een kopje thee met een goed gesprek, dus klop daarvoor gerust bij me aan!
'
Lisette Bosveld
Ab Actis
abactis@ichthusutrecht.nl

Mijn naam is Lisette en ik ben de Ab Actis van onze vereniging. Alle post en mails die je stuurt komen dus eerst langs mij. Ook ben ik verantwoordelijk voor de notulen van Algemene ledenvergaderingen en mag ik onze leden kaartjes sturen. Dit jaar hoop ik mijn master Educational Sciences af te ronden en ben ik invalleerkracht voor de basisschool. In de tijd die ik dan nog overhoud ben ik verdiept in een goed boek. Of ik ben op de ijsbaan te vinden, waar ik oefen om eindelijk een axel te kunnen landen. Als je wilt weten hoe een kunstrijdend bestuurslid eruit ziet, ga ik graag een keertje met je schaatsen!
'
Elize Hummelen-van Oostende
Fiscus
fiscus@ichthusutrecht.nl

Leuk dat je hier even gluurt! Dit jaar ben ik de Fiscus, of te wel, de Zacheüs van Ichthus. Vrees niet hoor, ik ben van plan om de bekeerde Zacheüs te zijn en met mijn 23 jaar aan levenservaringen zo goed mogelijk verantwoordelijk om te gaan met onze goudgele stuivers. Naast de harde kant van Fiscus heb ik ook een zachte kant in de vorm van zorgen voor de medemens. Dit jaar strijd ik namelijk ook voor het afronden van de studie Hbo-Verpleegkunde door een stage in de thuiszorg. Verder ben ik altijd in voor een potje beweging of creativiteit. Maar heerlijke gesprekken over diepe shizzle en wijsheden mag je ook altijd bij me aansmeren. Niks is te gek voor mij, dus kom vooral lekker als jezelf!
'
Leonie van Dijk
Assessor Intern
assessor.intern@ichthusutrecht.nl

Hey! Mijn naam is Leonie, 4e jaars Ichthiaan, en ik ben dit jaar de Assessor Intern van de vereniging, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor de kringen van Ichthus Utrecht. Ik houd dus contact met de kringleiders en maak de kringindeling. Daarnaast hoop ik komend jaar mijn bachelor scheikunde aan de UU af te ronden. Al 2 jaar woon ik in het mooiste Ichthushuis, Hodie Domus, waar we uren kunnen kletsen, maar ook samen ons geloof delen. In mijn vrije tijd pingel ik vele uren op een gitaar of piano of maak ik samen met anderen muziek met mijn dwarsfluit en stem. En af en toe in een vlaag van creativiteit maak ik een bijzonder gerecht of handletter ik inspirerende teksten voor op mijn muur. Bij Ichthus geniet ik van de gezamenlijke maaltijden op donderdag en van de gesprekken over het leven. Ik schrik dan ook niet snel terug voor een diepzinnige of persoonlijke vraag, dus voel je vrij om er een te stellen!
'
Lars Vermunt
Assessor Extern
assessor.extern@ichthusutrecht.nl

Mijn naam is Lars Vermunt en ik mag de rol van assessor extern vervullen voor komende tijd. Onder andere zal dit betekenen dat ik Ichthus Utrecht mag vertegenwoordigen binnen Ichthus Landelijk, BOCS en Ifes naast een aantal andere organisaties waar wij als vereniging contact mee hebben. Ik begin daarnaast aan mijn derde jaar van mijn studie Life Sciences aan de HU en verder houd ik van muziekmaken, schilderen en lezen. Daarnaast ben ik altijd wel te porren voor een bak (goede) koffie of een middagje plant-shoppen.
'
Justus Bakker
Herus
herus@ichthusutrecht.nl

Ik ben Justus en ben dit jaar de Herus van onze vereniging. Dit houdt in dat ik locaties regel voor bijvoorbeeld weekenden met de vereniging en me ook bezig houd met de zoektocht naar een eigen pand. Ik studeer sociale geografie en planologie en hoop dit jaar mijn bachelor af te ronden door nog één vak te halen. Verder ga ik komend jaar naast mijn bestuurstaken mijn rijbewijs halen, werk ik een paar uur per week bij de gemeente Woerden en hoop ik genoeg tijd over te houden om af en toe een rondje te skaten en te eten met huisgenoten. Naast deze dingen kijk ik er vooral naar uit om heel erg te genieten van de vriendschappen en mooie momenten op Ichthus, die er ongetwijfeld veel zullen zijn!