Bestuur der C.S.V. Ichthus Utrecht

Zoals elke studentenvereniging heeft ook Ichthus Utrecht een bestuur! Onderstaand stellen zij zich aan jou voor.


'
Hadassa Gouman
Praeses
praeses@ichthusutrecht.nl

Mijn naam is Hadassa Gouman en komend jaar mag ik de rol van Praeses van onze vereniging vervullen. Het is mijn taak om bestuurs- en ledenvergaderingen te leiden en om onze visie voor ogen te houden. Ik houd ervan om piano te spelen of te sporten. Verder geniet ik ontzettend van de vele activiteiten op Ichthus en ben ik altijd in voor zinnige (en onzinnige) gesprekken onder het genot van een glas geel goud.
'
Elisabeth van de Berg
Ab Actis
abactis@ichthusutrecht.nl

Hoihoi, mijn naam is Elisabeth en dit jaar mag ik alle leden een verjaardagskaartje sturen, omdat ik de functie van Ab Actis zal bekleden. Je kan mij erg blij maken met handgeschreven kaartjes, gezellige praatjes en zelfgemaakte taartjes. Ichthus heeft een plekje in mijn hart gekregen door de lieve mensen, gezelligheid en Gods aanwezigheid in de vereniging.
'
Jonathan Hummelen
Fiscus
fiscus@ichthusutrecht.nl

Hallo hallo, ik ben Jonathan en dit jaar mag ik alle geldstromen beheren als fiscus. Ik houd mij bezig met de begroting, budgetten, declaraties, bonnetjes, facturen en alle andere financiële taken. Naast Ichthus rond ik in het begin van dit seizoen mijn hbo Technische Bedrijfskunde af, heb ik nog een bijbaan en rijd ik regelmatig een rondje op mijn racefiets of motor.
'
Willeke Kolhoop
Assessor Intern
assessorintern@ichthusutrecht.nl

Hey hoi! Ik ben Willeke en mag dit jaar Assessor Intern zijn. Ik houd me bezig met de bijbelkringen van Ichthus en het ondersteunen van de kringleiders en coaches. Daarnaast kan je ook altijd bij mij terecht voor een praatje over kleine of grote dingen in het leven. Op Ichthus geniet ik enorm van het samen God beter leren kennen en Hem prijzen, maar ook van de gezelligheid tijdens maaltijden, activiteiten en borrels.
'
Danielle Bijl
Assessor Extern
assessorextern@ichthusutrecht.nl

Ik ben Daniëlle en mag dit jaar de rol van Assessor Extern op me nemen. Ik mag Ichthus Utrecht vertegenwoordigen bij onze externe verbanden; BOCS (BroederOverleg Christelijke Studenten) in Utrecht, Ichthus Landelijk en IFES. Naast mijn bestuursjaar hoop ik mijn bachelor Geschiedenis af te ronden en tijd over te houden voor mijn stiekeme verslaving aan netflix, youtube en chocolade.
'
Chamaya Oppewal
Herus
herus@ichthusutrecht.nl

Hoi hoi! Ik ben Chamaya en de derde Herus. Ik ben bezig met de zoektocht naar een eigen pand en regel de locaties voor weekenden. Deze taak is nog best nieuw en zakelijk, maar stiekem vind ik dat ook wel leuk. Toch wil ik mij soms ook wel verdiepen in de sociale kant van mensen en hoop dit jaar mijn bachelor Psychologie af te ronden. Verder ben ik altijd te strikken voor een diepgaand gesprek.