Februari: Feest!

De maand februari stond geheel in het teken van het Lustrum. Er werden dan ook een groot aantal activiteiten georganiseerd door de Lustrumcie zodat er elke week voor iedereen wat te doen was.  In dit artikel dus een kleine greep uit een tal van activiteiten. 

Na de maand af te hebben getrapt met een ZoKo, was er op dinsdag een jaarlagenavond. Door de jaarlagen werd er op die avond eerst samen gegeten, waarna we om 20:00 uur met elkaar verzamelden bij de Dom om vervolgens het spel “Crazy 88” met elkaar te doen. De opdrachten waren uiteenlopend en velen hadden met Ichthus te maken. Zo kwamen er filmpjes binnen waarop de Ichthustrui op zeven verschillende fabuleuze manieren werd gedragen of waarop op het verenigingslid werd gedanst. Geheel christelijk zoals we zijn, ontbrak de kerk ook niet uit de opdracht en hebben sommigen van ons een kerkentour langs zeven verschillende kerken in Utrecht gemaakt. Het was uiteindelijk de derde jaarlaag die zegevierde.  

ALVALV

In de tweede week van de Lustrummaand was er op dinsdag gewoon kring. Op donderdag werd tijdens de ALV op 13 februari is het voormalig c.f.t. bestuur, f.t. bestuur Gouman geworden en zij zijn ondertussen druk bezig met het schrijven van hun beleid. Op de donderdag hierna werden er na de maaltijd workshops georganiseerd en konden we taarten bakken of toneel spelen.  

WorkshopsWorkshops

In de laatste week van februari, de Dies week, was de kringavond extra speciaal, aangezien die op de officiële Dies Natalis van Ichthus viel en het verenigingslied vanaf de Dom te horen was. Na trots hiernaar te hebben geluisterd en mee te hebben gezongen, gingen de kringen weer uiteen en hebben velen van de gelegenheid gebruik gemaakt om een kliekavond te houden. De maand werd spetterend afgesloten door het gala op vrijdag, waarop mening Ichthiaan te vinden was.  

Dies P&PDies P&P

Al met al was het een enerverende maand waarin we veel van elkaars aanwezigheid hebben mogen genieten.

Nieuws

 • Februari: Feest!

  De maand februari stond geheel in het teken van het Lustrum. Er werden dan ook een groot aantal activiteiten georganiseerd door de Lustrumcie zodat er elke week voor iedereen wat te doen was.  In dit artikel dus een kleine greep uit een tal van activiteiten. 

  Na de maand af te hebben getrapt met een ZoKo, was er op dinsdag een jaarlagenavond. Door...

 • Januari: New year, new home!

  Jaja, 2020 begon met een enorme verandering... Namelijk de verhuizing naar de nieuwe huurlocatie Dijckzigt én naar de donderdag. De ingebruikname van Dijckzigt werd uitbundig gevierd met een rode loper, dansjes voor de maaltijd en een fantastisch bestuurscadeau; de tafelvoetbaltafel. Ook werd er tijdens de jaaropening zoals gebruikelijk een P&P gehouden...

 • November: Ichthus gaat verhuizen!

  De vereniging heeft in november niet stilgestaan. Van dankdag tot een Open Mic avond, van een nieuwe locatie tot aan de retraite, er is weer veel gebeurd!  

  Zo begon de maand met een BOCS sing-in in de Jeruzalemkerk op dankdag waarop we met andere christelijke studenten uit Utrecht God hebben mogen loven en prijzen. Na afloop was er een gezellige...

 • Oktober - Ichthus is aan!

  De tijd vliegt. De tweede Ichthusmaand is alweer voorbij. Het was weer een maand waarin er van alles gebeurde. Er werden tranen gelaten op kring tijdens de lifeline-avonden, er werd afgewassen bij studenten die hun ogen niet konden geloven, er werd gelachen en gedanst tijdens het Lustrumfeest. Kortom, er is weer genoeg gebeurd.  

 • September: Een vliegende start!

  Ja, daar staan we dan. Aan het begin van een jaar dat je mee moet maken. Het 12e lustrumjaar waarin het zestigjarig bestaan van onze vereniging uitbundig gevierd zal worden onder het thema ‘Living the dream’. Het jaar is grootst begonnen met tal van activiteiten, waar menig Ichthiaan zich heeft kunnen amuseren.  

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­