Januari: New year, new home!

Jaja, 2020 begon met een enorme verandering... Namelijk de verhuizing naar de nieuwe huurlocatie Dijckzigt én naar de donderdag. De ingebruikname van Dijckzigt werd uitbundig gevierd met een rode loper, dansjes voor de maaltijd en een fantastisch bestuurscadeau; de tafelvoetbaltafel. Ook werd er tijdens de jaaropening zoals gebruikelijk een P&P gehouden met als thema: Mag ik nog wel thuiskomen? De nieuwe locatie betekent ook dat er eindelijk weer geborreld kan worden, dat gebeurde dan ook meteen de eerste avond. Wat een gezelligheid!

Dansjes bij het maaltijdstukje   P&P  

Verder vonden in januari de studietrajecten plaats. Er waren zeer uiteenlopende trajecten te volgen, zo werd er met het ene clubje twee avonden gepraat over globalisering (met pizza, aanrader) en een andere groep Ichthianen leerde over de indrukwekkende geschiedenis van het brassen (het schijnt dat zelfs Marco Polo erbij betrokken is geweest...) en oefende de geleerde technieken meteen in de gymzaal. Daarnaast werden de hersenen geprikkeld bij het onderwerp neurologie. 

Een andere zeer heuglijke gebeurtenis die zich deze maand heeft voltrokken, is de afloop van de BestuursOpvolgingsProcedure. Op een zekere nacht in de week van 20 januari werden de kandidaatsbestuursleden van hun bed gelicht en ontvoerd door gemaskerde h.t.-bestuursleden. De ontvoering werd (helaas?) al spoedig beëindigd door de politie... De flexibiliteit van bestuur Den Braanker bracht hier natuurlijk snel een passende oplossing voor. En toen, na tijden van spanning en onzekerheid mochten de c.f.t.-ers elkaar eindelijk in de ogen kijken. Alle zes hebben ze zich voorgesteld aan de vereniging en zijn ze met groot applaus onthaald. 

C.F.T. bestuur Gouman   

Op dezelfde avond werd een M-team-avond gehouden. Er werd op verschillende manieren aandacht besteed aan gebed, want ja, daar is het M-team voor. Er was een ruimte voor stil gebed, daarnaast werden er psalmen herschreven in de taal van nu, was er een gebedswandeling en werd er gebeden aan de hand van een gebedsklok. Het was een erg waardevolle avond, die werd afgesloten met het zingen van een aantal mooie liederen. 

Als laatste was het weer tijd om de band tussen de BEP/HENKs en hun kinderen te versterken. De Ichthianen lieten zich van hun creatieve kant zien tijdens een avond vol liedjes, muziek en prachtige ontwerpen.

   

En nu, op naar een feestelijke lustrummaand! 

Nieuws

 • Februari: Feest!

  De maand februari stond geheel in het teken van het Lustrum. Er werden dan ook een groot aantal activiteiten georganiseerd door de Lustrumcie zodat er elke week voor iedereen wat te doen was.  In dit artikel dus een kleine greep uit een tal van activiteiten. 

  Na de maand af te hebben getrapt met een ZoKo, was er op dinsdag een jaarlagenavond. Door...

 • Januari: New year, new home!

  Jaja, 2020 begon met een enorme verandering... Namelijk de verhuizing naar de nieuwe huurlocatie Dijckzigt én naar de donderdag. De ingebruikname van Dijckzigt werd uitbundig gevierd met een rode loper, dansjes voor de maaltijd en een fantastisch bestuurscadeau; de tafelvoetbaltafel. Ook werd er tijdens de jaaropening zoals gebruikelijk een P&P gehouden...

 • November: Ichthus gaat verhuizen!

  De vereniging heeft in november niet stilgestaan. Van dankdag tot een Open Mic avond, van een nieuwe locatie tot aan de retraite, er is weer veel gebeurd!  

  Zo begon de maand met een BOCS sing-in in de Jeruzalemkerk op dankdag waarop we met andere christelijke studenten uit Utrecht God hebben mogen loven en prijzen. Na afloop was er een gezellige...

 • Oktober - Ichthus is aan!

  De tijd vliegt. De tweede Ichthusmaand is alweer voorbij. Het was weer een maand waarin er van alles gebeurde. Er werden tranen gelaten op kring tijdens de lifeline-avonden, er werd afgewassen bij studenten die hun ogen niet konden geloven, er werd gelachen en gedanst tijdens het Lustrumfeest. Kortom, er is weer genoeg gebeurd.  

 • September: Een vliegende start!

  Ja, daar staan we dan. Aan het begin van een jaar dat je mee moet maken. Het 12e lustrumjaar waarin het zestigjarig bestaan van onze vereniging uitbundig gevierd zal worden onder het thema ‘Living the dream’. Het jaar is grootst begonnen met tal van activiteiten, waar menig Ichthiaan zich heeft kunnen amuseren.  

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­