Een extern gerichte maand

Naast de wekelijkse maaltijden op woensdagavond en de kringavonden hebben er ook weer veel andere activiteiten bij Ichthus plaatsgevonden. Zo was er een thema-avond over geloofsgroei en werden er studietrajecten gehouden, waarbij er een aantal ichthianen aan andere ichthianen iets over een studiegerelateerd onderwerp vertelden. Wat erg leuk en leerzaam was!

We hebben een sing-in kunnen houden ter gelegenheid van biddag, samen met de andere verenigingen van het BOCS. Deze week werd ook het Ichthus Landelijk Symposium georganiseerd. Dit jaar vond het symposium plaats in Utrecht en ging over 'Christen zijn met Hart en Handen'. Met sprekers Dirk Duijzer en Paul van der Boom werd er nagedacht over dit thema, ook werden er interessante workshops gehouden.

Verder is er een Passionweek georganiseerd, waar onder andere Ichthus aan mee heeft kunnen werken. Deze week vol met events zoals lezingen en open dialogen is gericht op alle studenten en gaat over onderwerpen zoals het leven, geloof en God. Het was een inspirerende week!

 

 

Nieuws

 • Maart - de maand waarin alles veranderde

  Na een zeer feestelijke lustrummaand met een spetterende afsluiting, namelijk ons gala, rolden we als Ichthianen samen de maand maart in. Met hernieuwd enthousiasme ging iedereen er tegen aan. Niemand had aan zien komen dat dit stuk geschreven zou worden vanuit de intelligente lockdown, terwijl we elkaar als vereniging al een aantal weken niet hebben gezien. 

 • Februari: Feest!

  De maand februari stond geheel in het teken van het Lustrum. Er werden dan ook een groot aantal activiteiten georganiseerd door de Lustrumcie zodat er elke week voor iedereen wat te doen was.  In dit artikel dus een kleine greep uit een tal van activiteiten. 

 • Januari: New year, new home!

  Jaja, 2020 begon met een enorme verandering... Namelijk de verhuizing naar de nieuwe huurlocatie Dijckzigt én naar de donderdag.

 • November: Ichthus gaat verhuizen!

  De vereniging heeft in november niet stilgestaan. Van dankdag tot een Open Mic avond, van een nieuwe locatie tot aan de retraite, er is weer veel gebeurd!  

 • Oktober - Ichthus is aan!

  De tijd vliegt. De tweede Ichthusmaand is alweer voorbij. Het was weer een maand waarin er van alles gebeurde. Er werden tranen gelaten op kring tijdens de lifeline-avonden, er werd afgewassen bij studenten die hun ogen niet konden geloven, er werd gelachen en gedanst tijdens het Lustrumfeest. Kortom, er is weer genoeg gebeurd.  

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­