Ichthus Utrecht is jarig!

De maand februari is altijd een bijzondere maand voor Ichthus Utrecht, want in deze maand is de vereniging jarig! Maar er zijn ook nog veel andere leuke en belangrijke dingen bij Ichthus gebeurd.

Op 6 februari organiseerde Ichthus een oudermaaltijd, waarbij alle leden hun ouders konden meenemen om te laten zien hoe het er nou allemaal aan toe gaat bij Ichthus. De oudermaaltijd is al een aantal jaar niet meer georganiseerd, maar het was een groot succes, met na de maaltijd ook nog een mini Praise&Prayer. 

De dag erna gingen de eerstejaars en de tweedejaars tegen elkaar lasergamen. Het was een erg gezellige avond en natuurlijk werd er ook nog een drankje gedaan.

Ook heeft de Algemene Leden Vergadering weer plaatsgevonden, waarbij onder andere het kandidaatsbestuur officieel f.t.bestuur is geworden. Zij zullen volgend jaar het nieuwe bestuur van de vereniging zijn.

ALV

Verder vond het jaarlijkse BOCS feest deze maand plaats, met als thema: het sprookjesBOCS. Dit kon Ichthus natuurlijk niet missen! Een groot aantal ichthianen was dan ook aanwezig bij dit leuke feestje.

Op 25 februari is Ichthus Utrecht 59 jaar geworden! Dit was natuurlijk ook een feestje waard. In de Diesweek hebben we dit de hele week kunnen vieren. Op zondag was er een ZoKo (zondagse koffie) waarbij er gezellig met elkaar koffie werd gedronken en taart werd gegeten. Maandag was het tijd voor het stadsspel, in groepjes moesten er verschillende opdrachten en spelletjes gedaan worden op verschillende locaties in de stad, na het spel werd er nog gezellig geborreld. Op dinsdag hebben alle kringen een vrijwilligerswerkproject gedaan bij stichting Present. En woensdag werd er genoten van een driegangendiner en een Praise&Prayer, met als afsluiting een toost op de verjaardag van de vereniging. De Diesweek werd op vrijdag afgesloten met de Diesborrel.

 

Op donderdagavond in de Diesweek heeft het gala plaatsgevonden. Met natuurlijk een heus driegangendiner, een gezellig feestje en een geweldige openingsdans, maar ook werd er dit jaar voor het eerst een debatwedstrijd georganiseerd, waarbij genoten kon worden van een spannende finale tijdens het gala. We kunnen terugkijken op een prachtig gala!

Nieuws

 • November: Ichthus gaat verhuizen!

  De vereniging heeft in november niet stilgestaan. Van dankdag tot een Open Mic avond, van een nieuwe locatie tot aan de retraite, er is weer veel gebeurd!  

  Zo begon de maand met een BOCS sing-in in de Jeruzalemkerk op dankdag waarop we met andere christelijke studenten uit Utrecht God hebben mogen loven en prijzen. Na afloop was er een gezellige...

 • Oktober - Ichthus is aan!

  De tijd vliegt. De tweede Ichthusmaand is alweer voorbij. Het was weer een maand waarin er van alles gebeurde. Er werden tranen gelaten op kring tijdens de lifeline-avonden, er werd afgewassen bij studenten die hun ogen niet konden geloven, er werd gelachen en gedanst tijdens het Lustrumfeest. Kortom, er is weer genoeg gebeurd.  

 • September: Een vliegende start!

  Ja, daar staan we dan. Aan het begin van een jaar dat je mee moet maken. Het 12e lustrumjaar waarin het zestigjarig bestaan van onze vereniging uitbundig gevierd zal worden onder het thema ‘Living the dream’. Het jaar is grootst begonnen met tal van activiteiten, waar menig Ichthiaan zich heeft kunnen amuseren.  

 • Verdieping en ontspanning

  In april hebben we ook weer veel gedaan, van gezellige verenigingsavonden tot het opzoeken van verdieping. Tijd om even terug te kijken naar deze maand bij Ichthus!

  Deze maand vonden er onder andere activiteiten plaats die in het teken stonden van het delen van het geloof. Er werd een missieavond gehouden om samen...

 • Een extern gerichte maand

  Naast de wekelijkse maaltijden op woensdagavond en de kringavonden hebben er ook weer veel andere activiteiten bij Ichthus plaatsgevonden. Zo was er een thema-avond over geloofsgroei en werden er studietrajecten gehouden, waarbij er een aantal ichthianen aan andere ichthianen iets over een studiegerelateerd onderwerp vertelden. Wat erg leuk en leerzaam...

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­