Ichthus Utrecht is jarig!

De maand februari is altijd een bijzondere maand voor Ichthus Utrecht, want in deze maand is de vereniging jarig! Maar er zijn ook nog veel andere leuke en belangrijke dingen bij Ichthus gebeurd.

Op 6 februari organiseerde Ichthus een oudermaaltijd, waarbij alle leden hun ouders konden meenemen om te laten zien hoe het er nou allemaal aan toe gaat bij Ichthus. De oudermaaltijd is al een aantal jaar niet meer georganiseerd, maar het was een groot succes, met na de maaltijd ook nog een mini Praise&Prayer. 

De dag erna gingen de eerstejaars en de tweedejaars tegen elkaar lasergamen. Het was een erg gezellige avond en natuurlijk werd er ook nog een drankje gedaan.

Ook heeft de Algemene Leden Vergadering weer plaatsgevonden, waarbij onder andere het kandidaatsbestuur officieel f.t.bestuur is geworden. Zij zullen volgend jaar het nieuwe bestuur van de vereniging zijn.

ALV

Verder vond het jaarlijkse BOCS feest deze maand plaats, met als thema: het sprookjesBOCS. Dit kon Ichthus natuurlijk niet missen! Een groot aantal ichthianen was dan ook aanwezig bij dit leuke feestje.

Op 25 februari is Ichthus Utrecht 59 jaar geworden! Dit was natuurlijk ook een feestje waard. In de Diesweek hebben we dit de hele week kunnen vieren. Op zondag was er een ZoKo (zondagse koffie) waarbij er gezellig met elkaar koffie werd gedronken en taart werd gegeten. Maandag was het tijd voor het stadsspel, in groepjes moesten er verschillende opdrachten en spelletjes gedaan worden op verschillende locaties in de stad, na het spel werd er nog gezellig geborreld. Op dinsdag hebben alle kringen een vrijwilligerswerkproject gedaan bij stichting Present. En woensdag werd er genoten van een driegangendiner en een Praise&Prayer, met als afsluiting een toost op de verjaardag van de vereniging. De Diesweek werd op vrijdag afgesloten met de Diesborrel.

 

Op donderdagavond in de Diesweek heeft het gala plaatsgevonden. Met natuurlijk een heus driegangendiner, een gezellig feestje en een geweldige openingsdans, maar ook werd er dit jaar voor het eerst een debatwedstrijd georganiseerd, waarbij genoten kon worden van een spannende finale tijdens het gala. We kunnen terugkijken op een prachtig gala!

Nieuws

 • Maart - de maand waarin alles veranderde

  Na een zeer feestelijke lustrummaand met een spetterende afsluiting, namelijk ons gala, rolden we als Ichthianen samen de maand maart in. Met hernieuwd enthousiasme ging iedereen er tegen aan. Niemand had aan zien komen dat dit stuk geschreven zou worden vanuit de intelligente lockdown, terwijl we elkaar als vereniging al een aantal weken niet hebben gezien. 

 • Februari: Feest!

  De maand februari stond geheel in het teken van het Lustrum. Er werden dan ook een groot aantal activiteiten georganiseerd door de Lustrumcie zodat er elke week voor iedereen wat te doen was.  In dit artikel dus een kleine greep uit een tal van activiteiten. 

 • Januari: New year, new home!

  Jaja, 2020 begon met een enorme verandering... Namelijk de verhuizing naar de nieuwe huurlocatie Dijckzigt én naar de donderdag.

 • November: Ichthus gaat verhuizen!

  De vereniging heeft in november niet stilgestaan. Van dankdag tot een Open Mic avond, van een nieuwe locatie tot aan de retraite, er is weer veel gebeurd!  

 • Oktober - Ichthus is aan!

  De tijd vliegt. De tweede Ichthusmaand is alweer voorbij. Het was weer een maand waarin er van alles gebeurde. Er werden tranen gelaten op kring tijdens de lifeline-avonden, er werd afgewassen bij studenten die hun ogen niet konden geloven, er werd gelachen en gedanst tijdens het Lustrumfeest. Kortom, er is weer genoeg gebeurd.  

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­