Met Ichthus 2019 in!

Inmiddels leven we alweer een tijdje in 2019, maar dat is geen reden om niet nog even terug te blikken op het begin van dit nieuwe jaar!

2019 begon bij Ichthus met de jaaropening, die bestond uit een Praise & Prayer, een speech van de praeses en natuurlijk werd er nog getoost op het nieuwe jaar.

Er was ook een studialezing georganiseerd deze maand. Deze lezing werd gegeven door Gijsbert van den Brink en had als onderwerp 'Evolutie, wat als het waar is?' Deze interessante lezing was zeer goed bezocht.

Het Ichthus Landelijk Gala werd dit jaar in Breda gehouden met het thema 'Parels in het Zuiden'. Dit is een gala voor alle ichthusverenigingen in Nederland. Dat konden we als Ichthus Utrecht natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Hoewel veel mensen Breda veel te ver vonden, zijn er toch een paar ichthianen uit Utrecht bij dit mooie gala aanwezig geweest.

De wekelijkse maaltijd op woensdagavond werd tijdens de 'sjaarsmaaltijd' volledig georganiseerd door de eerstejaars. Ook was het alweer tijd om het kandidaatsbestuur bekend te maken, wat tijdens deze maaltijd plaatsvond. Deze spannende bekendmaking werd op een erg bijzondere manier gedaan.

 

 

Deze maand heeft ook het liftweekend plaatsgevonden. Een groep ichthianen zijn in tweetallen gaan liften, met dit jaar Stuttgart als bestemming. De groep vertrok op vrijdagochtend en op zondag werd er weer terug gelift. Het is iedereen gelukt om aan te komen en er was natuurlijk ook tijd om de stad te verkennen. Het was dus zeker een geslaagd weekend!

Op de laatste woensdagavond van deze maand was er een avond georganiseerd door het M-team dat ging over gebed. Ook was er deze avond een grote groep Ichthianen uit Leiden op bezoek. En ter afsluiting werd er gezellig geborreld.

De maand januari werd afgesloten met een galadatingborrel in het oude vertrouwde Café Lebowski, waarbij men opzoek kon gaan naar een galadate voor het gala van onze eigen vereniging in februari. 

Nieuws

 • September: Een vliegende start!

  Ja, daar staan we dan. Aan het begin van een jaar dat je mee moet maken. Het 12e lustrumjaar waarin het zestigjarig bestaan van onze vereniging uitbundig gevierd zal worden onder het thema ‘Living the dream’. Het jaar is grootst begonnen met tal van activiteiten, waar menig Ichthiaan zich heeft kunnen amuseren.  

 • Verdieping en ontspanning

  In april hebben we ook weer veel gedaan, van gezellige verenigingsavonden tot het opzoeken van verdieping. Tijd om even terug te kijken naar deze maand bij Ichthus!

  Deze maand vonden er onder andere activiteiten plaats die in het teken stonden van het delen van het geloof. Er werd een missieavond gehouden om samen...

 • Een extern gerichte maand

  Naast de wekelijkse maaltijden op woensdagavond en de kringavonden hebben er ook weer veel andere activiteiten bij Ichthus plaatsgevonden. Zo was er een thema-avond over geloofsgroei en werden er studietrajecten gehouden, waarbij er een aantal ichthianen aan andere ichthianen iets over een studiegerelateerd onderwerp vertelden. Wat erg leuk en leerzaam...

 • Ichthus Utrecht is jarig!

  De maand februari is altijd een bijzondere maand voor Ichthus Utrecht, want in deze maand is de vereniging jarig! Maar er zijn ook nog veel andere leuke en belangrijke dingen bij Ichthus gebeurd.

  Op 6 februari organiseerde Ichthus een oudermaaltijd, waarbij alle leden hun ouders konden meenemen om te laten zien hoe het er nou allemaal aan toe gaat bij...

 • Met Ichthus 2019 in!

  Inmiddels leven we alweer een tijdje in 2019, maar dat is geen reden om niet nog even terug te blikken op het begin van dit nieuwe jaar!

  2019 begon bij Ichthus met de jaaropening, die bestond uit een Praise & Prayer, een speech van de praeses en natuurlijk werd er nog getoost op het nieuwe jaar.

  Er was ook een studialezing georganiseerd deze...

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­