Bestuur

Het 58e bestuur der CSV Ichthus Utrecht stelt zich aan u voor:

Tobias ZijderveldTobias Zijderveld - Praeses
Welkom bij Ichthus!
Mijn naam is Tobias Zijderveld, ik ben 21 jaar en ik mag aankomend jaar Praeses zijn van Ichthus Utrecht. Als Praeses mag ik leidinggeven aan het bestuur. Daarnaast mag ik nadenken over welke kant de vereniging op gaat.
Ik heb afgelopen jaar mijn bachelor rechten gehaald. Aankomend jaar mag ik totaal andere vaardigheden op doen met besturen en daar heb ik veel zin in! Aankomend jaar zal ik niet studeren maar mag ik mij volledig bezighouden met Ichthus. Naast Ichthus ontspan ik het liefste door het drinken van een whisky of speciaalbiertje met vrienden, een goed strategisch bordspel te spelen of hard te lopen.

Annelinde SchoonhovenAnnelinde Schoonhoven - Ab Actis
Het studentenleven vind ik prachtig en door een jaar bestuurder te zijn van deze mooie vereniging kan ik daar nog iets langer van genieten. Dit jaar hoop ik mijn bachelor Diergeneeskunde af te ronden en daarna wil ik gaan beginnen aan de master Landbouwhuisdieren. Dit jaar ga ik onder andere voor de verenigingsvissen goudvissen Dave en Joost zorgen, kaartjes sturen naar de jarige leden en houd ik het ledenbestand bij.


Gerben van RoekelGerben van Roekel - Fiscus
Hoi hoi, mijn naam is Gerben en dit jaar ben ik fiscus van Ichthus Utrecht. Dat betekent dat ik moet voorkomen dat Ichthus failliet gaat. Dat is best wel grappig om te doen. Ik begeleid ook nog commissies en maaltijden en zo. Wat doe ik verder in het leven? Ik ben derdejaars Liberal Arts and Sciences (nee, dat ga ik niet uitleggen). Ik houd van sport, lezen, aardrijkskunde en dat soort dingen. En ik doe ook nog werk of zo.


Chantal de RuiterChantal de Ruiter - Assessor Intern
Hoi! Dit jaar mag ik de leukste taak voor Ichthus verrichten, namelijk het maken van de kringindeling. Verder zorg ik voor een goed verloop van het kringjaar en ben ik betrokken bij het gebedsteam. Natuurlijk heb ik ook meer praktische taken, iedere woensdag staat er namelijk een lekkere maaltijd op tafel (waar jij ook welkom bent!) met achteraf een kopje koffie of thee en ik zorg dat dit er allemaal is. Naast mijn bestuurstaken studeer ik ook nog voor docent CKV en kunstgeschiedenis. Je maakt mij blij met kopjes thee, gekke sokken en verhalen over kunst!

Judith van de GeerJudith van de Geer - Assessor Extern
Hoi! Mijn naam is Judith van de Geer en ik ben 22 jaar. Binnen het bestuur richt ik mij op het contact met de verenigingen buiten Ichthus Utrecht. Ik mag Ichthus vertegenwoordigen tijdens de vergaderingen van het BOCS, waar de christelijke studentenverenigingen in Utrecht samenkomen. Ook zal ik dit jaar helpen om de Passion week te realiseren in onze stad. Daarnaast heb ik contact met Ichthus Landelijk en mag ik op bezoek bij een heleboel leuke verenigingen in ons land! Ik houd er van om nieuwe mensen te ontmoeten en in gesprek te gaan over hun vereniging. Het is tof om te mogen zien hoe wij ons verhouden tot andere verenigingen en wat we van elkaar kunnen leren. Dat daar speciaal bier en rode wijn bij komt kijken is geen vervelende bijzaak! In mijn vrije tijd zing ik en vind ik het heel leuk om liedjes te schrijven.

Ichthus Utrecht
Achter Sint Pieter 25
3512 HR Utrecht
Tel: 06-83198081 (Annelinde Schoonhoven)
abactis@ichthusutrecht.nl