Maart: samen erop uit!

De maand begon met de jaarlijkse Diesborrel als afsluiting van de Diesweek. Verschillende besturen uit Utrecht en ver daarbuiten kwamen naar café Walden om Bestuur Zijderveld te feliciteren met de 58e verjaardag van de vereniging.

De volgende dag stond in Ede de Ichthus Landelijk Sportdag weer op het programma, waar natuurlijk een delegatie van Ichthus Utrecht aanwezig was om de eer van de vereniging te verdedigen bij het volleyballen. Helaas werd de beker niet mee naar huis genomen, maar dat stond een leuke middag niet in de weg!

Ichthus Landelijk Sportdag

Ichthus Landelijk Sportdag

Op woensdag 7 maart kwam Jaap Nap van StudentLife spreken over het in gesprek gaan met vrienden en kennissen over het geloof. Dit als voorbereiding op de Searchweek, die de week erna voor het eerst zou plaatsvinden. In die week, georganiseerd door verschillende christelijke studentenverenigingen, was er elke middag en avond een activiteit op de Uithof of in de stad, met als doel om in gesprek te komen met studenten over onderwerpen als zingeving en geluk. Het was een erg geslaagde week en dus voor herhaling vatbaar!

Searchweek

Searchweek

Tijdens de Searchweek organiseerde het BOCS ook weer een Sing-in, die wederom goed bezocht werd. Na de Sing-in was het tijd voor het eindfeest van Happietaria, waar ook het eindbedrag voor het goede doel bekend werd gemaakt.

Het weekend daarop reisde een grote groep Ichthianen naar Luik voor een gezellig cultureel uitstapje. Op vrijdagavond werden verschillende kroegen bezocht en op zaterdag werd de kou getrotseerd om de stad verder te ontdekken. Na Antwerpen was ook dit weekend in België dus weer een succes!

Luik

Luik

Daarna was het de beurt aan het h.t. bestuur om eens van een welverdiende vakantie te genieten, en dus vertrokken ze naar het zonnige Spanje om even uit het drukke bestuursleven te ontsnappen. De regie tijdens deze 'Sine Regno' was daarom een week in handen van o.t. bestuur Noorda, die gretig gebruik maakten van deze kans om de boel eens flink op stelten te zetten! Na een enigszins chaotische maaltijd werd daarom een videoboodschap opgenomen met een bijzondere opdracht voor bestuur Zijderveld.

Sine Regno

Sine Regno

In aanloop naar Pasen was er dit jaar ook weer een Passieweekend. Deze vond plaats in Doetinchem en leverde weer veel goede gesprekken en leuke momenten op!

Op de laatste woensdag organiseerde de StuDIA weer een lezing. Dit keer kwam Prof. dr. Bernhard Reitsma langs om te spreken over (Arabische) christenen en de staat Israël, wat interessante vragen en discussies teweegbracht.

Elke maand praten we je bij over de gebeurtenissen van onze Christelijke Studentenvereniging Ichthus Utrecht. Maandelijks op de hoogte blijven? Check regelmatig de website! Like ook onze Facebook-pagina voor meer nieuws en berichten

Nieuws

 • Maart: samen erop uit!

  De maand begon met de jaarlijkse Diesborrel als afsluiting van de Diesweek. Verschillende besturen uit Utrecht en ver daarbuiten kwamen naar café Walden om Bestuur Zijderveld te feliciteren met de 58e verjaardag van de vereniging.

  De volgende dag stond in Ede de Ichthus Landelijk Sportdag weer op het programma, waar natuurlijk een delegatie van...

 • Februari: een maand om te vieren

  Deze maand werd goed gestart met het enige echte BOCS feest. Waar verbroedering en feesten het doel was, stond een grote delegatie Ichthianen te feesten. Met als thema’ No Time For A Siësta Let’s Fiësta!’ werden de dansmoves van de Ichthianen weer goed op de proef gesteld. Ook was het tijd voor de tweede ALV van het jaar. Op deze ALV...

 • Januari: knallend het nieuwe jaar in!

  Januari zat weer bomvol leuke activiteiten bij Ichthus Utrecht. Hier lees je een samenvatting van die maand.

  Het jaar 2018 begon voor de Utrechtse Ichthianen met de jaaropening. Tijdens de Praise & Prayer die avond werd er volop samen gezongen en gebeden en kwam Martin Zeeman langs om te spreken over het thema ‘Een gewaagd geloof’,...

 • December: Een afsluiting van een mooi jaar!

  Deze maand was er weer genoeg te doen voor de Utrechtse Ichthianen. Hier volgen de mooiste dingen uit de maand December.   Ook was het tijd voor de lang verwachte Bep/Henk activiteit. Dit was de uitgelezen kans om bestaande relaties te verbeteren en nog niet ontstane relaties te laten ontstaan. Het begon met een “hoe goed ken je je kinderen” quiz,...

 • November: verbroedering ten top!

  In november was er voor de Utrechtse Ichthianen weer genoeg te beleven! Hier lees je de hoogtepunten van de afgelopen maand.

  Op dankdag organiseerde de Federatie BOCS weer een sing-in voor alle christelijke studenten van Utrecht, om God te danken en stil te staan bij alles wat we het afgelopen jaar mochten ontvangen. Ook nu was de Wilhelminakerk weer goed...